Rödbetor och Saganaki

Känns som jag ätit hela dagen och ville inte ha så mycket till kvällen. Bestämde att bara äta de kokta rödbetorna som fanns kvar sedan igår och rosta lite pinjenötter till. Sagt och gjort. Gör i ordning en fin tallrik. River lite parmesan och ringlar lite olivolja över. 
 

 
Vi äter några tuggor...
 
"Alltså Saganakin hade passat så bra till!" 
 
Sagt och gjort, Saganakin steks till och får komplettera kvällsmaten. Och så undrar jag varför jag inte går ned i vikt. Det som är gott är sååå gott.
 
 
 I morgon, då. Då är det en ny dag, med möjlighet till en fantastik karaktär. 
 
Saganaki, en grekisk ost som man steker. 
Rätt salt, torr smak. Trevlig.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0