Gratäng

Gratänger och grytor är väl trevlig mat att laga? Det tycker i alla fall jag. 
 
 
Jag följde nedanstående recept någorlunda, fast jag delade upp det i två byttor i stället. Det mest för jag ville samla poäng hos dottern och inte lägga champinjoner på den ena. Vad som först tycktes smaka av segerns sötma fick en beskare smak. Hon var glad för svampbristen men tyckte det smakade förmycket av ädelosten. Jaja, man kan inte vinna jämt ;). Resten av familjen tyckte det var gott.
 
Koka 2 dl ris. Lägg det i en smord form.Lägg stekta eller grillade kycklingbitar på riset. Koka upp 3 dl grädde, rör ut 140 g ädelost i grädden. Häll även det i formen. Skiva ett gäng champinjoner och lägg överst. In i 225-gradig ugn i cirka 15 minuter. Gör det och du får en synnerligen hemtrevlig middag.
 

Kommentarer
Postat av: Emilie

Hej!

Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i hittarecept.se så att vi kan länka till din blogg.

Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.

För att gå med behöver du bara följa länken här: http://www.hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen

Med vänlig hälsning,

Emilie
Hittarecept.se

Svar: Spännande. Får kolla in detta. Tack för erbjudandet.
chestnut.blogg.se

2013-07-09 @ 11:33:45
URL: http://www.hittarecept.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0