Korinandermorötter

Är lite skeptisk till koriander. Håller dock så sakteliga på att vänja mig, så det går åt rätt håll. När jag gjorde min kryddtur till Susanne på Källdalen, tipsade hon mig om en snällare variant som jag köpte. Kommer inte ihåg vad det var för variant men det kan jag ta reda på och komplettera detta inlägg. Det var ett bra tips och idag gjordes dessa morötter. Goda och lite speciella i sin smak.
 
Uppdatering: Det var vietnamesisk koriander.
 
Morötter från Nairobi.

Skala morötter och skär i tunna stavar, lägg dem på fat med kant. Salta lite, strö över massa med finhackad koriander och duscha med lite kallt vatten. Maka runt morötterna lite så att alla får lite salt, vatten och koriander på sig. Förvara kallt till servering.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0